Nydelig høst!
HØST <3
Jeg er egentlig ikke fan av høsten,
men når den er så vakker og solfyt som vi hadde i helgen
så kan jeg lære meg å like den:)
Det er viktig å kose seg forran peisen!
Laget langtidsstekt lammeskank med potetpuré, kantareller, og en valbplocellasitup og glasert sjalottløk.
Valpolicellasirup:
4 sjalottløk
4dl valpolicella rødvin
2 sorte pepperkorn
1 lite lauvbærblad
2 ss sukker
2 ss rødvinseddik
Slik gjør du:
Ha i vinen og hel sjalottløken i en gryde og reduser vinen til det er en dl igjen.
Legg i pepper, lauvbær, sukker og eddik og reduser til halv mengde.
Vend sjalottløken til den er glasert.
Soppsanking med Tina Bø Buer:) Fikk masse traktkantarell:)
Kremet nudler med sprøstekt bacon, kantareller og posjert egg:)
Padlet søndagstur på vannet på søfteland, flott natur langs hovedveien til Bergen.
Kjetil storkoser seg! Dette kommer vi til å gjøre igjen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar