mandag 3. september 2012

Ukens middager!



NY UKE!! 




 

Mandag laget jeg deilig krydret kyllingfilet med kantareller og soppskum.

Vi syklet en tur ned på butikken og kjøpte egg, så til dessert ble det center og bringebær

 




 

På onsdag orket jeg ikke å lage noe fancy, så til forrett ble det spekepølse med fetaost.

Pitapizza med noe deilig topping, spekepølse, brie

 





På lørdag kom jeg hjem til middag laget av mannen min:)
Pasta og kyllingfilet, rødt i glasset og corona til aperitif! 


Oppskrift Soppskum
 2 pers


500 g sopp (kantareller, steinsopp, sjampinjong)
1 sjalottløk
1 fedd hvitløk
2 ts buljongpulver blandet ut med 2½ dl vann
2 dl melk
1 dl matfløte
salt
pepper

Hvordan
Bruk halvparten av soppen til å lage soppskum/ saus. 
Rens og børst av sand og jord og del opp i små biter.

Surr soppen lett i en panne med smør sammen med finhakket sjalottløk og hvitløk. 

Spe med buljong og la det koke litt inn. 
Tilsett melk og fløte og smak til med salt og pepper. 
Kok opp og bruk en stavmikser til å skumme opp sausen like før servering. 

Resten av soppen stekes i ønsket variant og serveses til retten.


 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar